Haishan lindrar din smärtaJag

lindrar

din

smärtaJag heter Haishan Qiu Mylläri och är född 1965 i Wuxi, Kina. Jag varit simmare på elit nivå. Sedan har jag genomgått grundskolan samt idrottshögskolan i Kina.   Efter simningen arbetade jag som simtränare fram tills jag flyttade till Sverige. 1999 träffade jag min man här i Sverige då jag besökte min syster som också bor här. Året därefter flyttade jag till Sverige.


Under åren 2000-2004 ägnade jag mig åt att läsa svenska (SFI SAS), utbildade mig till undersköterska, tog körkort, började som simtränare i Ösmo simsällskap samt födde en son och tog hand om mina söner.


Efter utbildningarna jobbade jag som undersköterska i ett servicehus i Nynäshamn under två år och därefter fram till 2012 som undersköterska/personlig assistent i Ösmo/Landfjärden.


2009 startade jag även en firma och har sedan dess arbetat med den inom områdena simträning och medicinsk massageterapeut.


Mina egenskaper är att jag är mycket positiv till min natur och väldigt målinriktad. Det jag tar mig an gör jag med noggrannhet och stor omsorg.


Under min tid i idrottshögskolan fick vi elever en grundlig utbildning i idrottsmassage. Denna använde vi på varandra under träning och simtävlingar. Kunskaperna från denna erfarenhet visade sig även fungera bra i Sverige då jag hjälpte en SFI-lärare med hennes arm då hon inte kunde sträcka ut armen mot svarta tavlan. Intresset för massage vaknade till ordentligt då jag upptäckte hur glada mina kollegor blev när jag hjälpte dem med diverse krämpor.


Under 2012 gick jag och utbildade mig till medicinsk massageterapeut på Hälsoteket och har därefter arbetat med massagebehandlingar samtidigt som jag simtränar såväl barn som vuxna.